Κύβος Ατεβεε: Ποιοι είμαστε

Η Κύβος Ατεβεε είναι η φυσική εξέλιξη των εταιρειών της οικογένειας Λαμπριανίδη, με έδρα την Πτολεμαΐδα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον τομέα της εξόρυξης και αποκάλυψης ορυχείων, καθώς και στην ανάληψη δημοσίων έργων στον τομέα της οδοποιίας.
Διαθέτοντας άδεια 4ης κατηγορίας η εταιρεία μπορεί να αναλάβει έργα οδοποιίας, κτιριακά, υδραυλικά, λιμενικά, βιομηχανικά- ενεργειακά έργα.
Με θεμέλια την πολυετή εμπειρία, τον σύγχρονο εξοπλισμό αλλά και το κατάλληλα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, η Kivos Atevee κατάφερε να αναδειχθεί σε μία από τις πιο ανταγωνιστικές εταιρείες στον κλάδο της.
Το προσωπικό της εταιρείας αποτελείται από Πολιτικούς Μηχανικούς, Μεταλλειολόγους, διοικητικούς υπαλλήλους, λογιστές, χειριστές χωματουργικών μηχανημάτων, οδηγούς, μηχανικούς συνεργείου και εργάτες. Επίσης, στα εργοτάξια απασχολούνται επιπλέον 100 άτομα ως υπεργολάβοι χωματουργικών έργων.
Επιπρόσθετα η Kivos Atevee συμμετέχει στο μετοχικό κεφάλαιο των παρακάτω εταιρειών: Σάρισα Κατασκευαστική Α.Ε., SLI Mining Construction, Έργων Ανακύκλωση ΙΚΕ, Λαμπριανίδης ΑΤΕ

0
+
Οι άνθρωποι μας
0
+
Τα χρόνια εμπειρίας μας
0
+
Αποπερατωμένα έργα

Τα έργα μας

Παραγωγή αδρανών υλικών

Λατομείο Χαλκίδας

Προμήθεια υλικών για την κατασκευή προβλήτας στο εμπορικό λιμάνι Αθηνών

Λατομείο Ιεροπηγής

Ορυχείο Καρδιάς

Ορυχείο Αμυνταίου

Κύβος Ατεβεε: Πιστοποιήσεις ISO

Σε όλες τις δραστηριότητες της, η KIVOS ATEVEE, δεσμεύεται να εφαρμόζει τα υψηλότερα διεθνή ποιοτικά κριτήρια για την ικανοποίηση των πελατών, την τήρηση των κανόνων Υγείας και Ασφάλειας του προσωπικού της και φυσικά για την Προστασία του Περιβάλλοντος.

Αυτές οι δεσμεύσεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας και των επιχειρηματικών μας πρακτικών.

ISO 45001:2018

ISO 14001:2015

ISO 9001:2015

Πληροφορίες επικοινωνίας

Διεύθυνση

Βάρδα 28, 50200,
Πτολεμαΐδα, Ελλάδα

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα – Παρασκευή: 9πμ – 5μμ
Σάββατο – Κυριακή: Κλειστά

Τηλέφωνο

+30 246 30 20 772

Fax

2463181624

Email

info@kivosatevee.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Αποστολή